Copic Ciao ecsetfilcek

0

COPIC CIAO MARKEREK

A két heggyel rendelkező COPIC Ciao ecsetfilc ideális iskolások, főiskolások, hobby-, profi-grafikusok és Manga-művészeknek egyaránt. Nagyszerűen alkalmas vázlatok, vagy kész reklámgrafikák készítésére egyaránt. Japánban gyártják.
Pillanatok alatt nagyobb felületeket lehet kialakítani a középvastag vágott hegyével. Az ecsetheggyel pedig, finom részleteket dolgozhatunk ki az ecset jellegének megfelelően. Az alkoholbázisú tintája nem maszatolja el a másológép, vagy lézernyomtató tonerét sem, így nyugodtan kiszínezhetjük.

Copic Ciao markerek

Ugyanúgy, ahogy a többi művészi marker ez is rendelkezik blenderrel (színösszemosó) valamint kínálatában rengeteg szín található, több boltban, webshopban beszerezhető viszont az igaz ecsetíráshoz használatos Copic Sketch markert már nem igazán tudjuk beszerezni, legalábbis én még webshop kínálatba nem találkoztam a Sketch típussal, de előző bejegyzésemben már irtam róla, hogy a Shinan Touch Brush Twin markere nagyon hasonlít hozzá.

Hogy mi a különbség a Ciao és a Sketch között?

Igazából nem sok minden csak a Sketch 380db színnel rendelkezik még a Ciao 180dbal. A Sketchnek igazi ecsetvége van, a Ciaonak is ecsetvége van de mégse az igazi. Sketch bázisát sajnos nem tudom.

Copic markerek

Copic markerek

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Share.

About Author

Leave A Reply