Ecsetfilc és divat!

0

Ecsetfilc és divat!

Igen, jól látod! Mindenhol ott vannak az ecsetfilcek! Mi köze a divatnak az ecsetfilchez?

Az, hogy ezek a grafikai design-ok mind kézzel készülnek! Ecsetfilccel megrajzolod a szövegedet majd feldigitalizálod és elkészítteted egy általad választott felsőre vagy akármilyen anyagra, mert lehet pl. vászontáskára is! Én is elkészítettem már a saját anya-lánya rajzomat, ami digitalizálásra vár.
H&M oldalán klassz pamut felsőket lehet beszerezni, ami nem nyomott mintás, hanem sima egyszínű. Bár már láttam mostanság a H&M és a Tescoban vásárolható F&F ruhadarabjai között is előfordul egyre több ilyen feliratozású ruhadarab, de az egyedi design mindig egyedi marad vagy limitált és nem sorozat gyártott, nem fog minden második ember szembejönni veled ugyanabban a design-ú ruhában.

14212644_1262129823818006_446692393006187759_n

One Artsy Mama által tervezett felső.

Ugye milyen jól néz ki? Laza és divatos, megy farmerhoz, cicanadrághoz! Én kifejezetten ez a stílus vagyok mindig imádtam a nagy feliratos felsőket főleg, ha egy ruha hátulja van megnyomva a felirattal. Fogadni mernék egyre több ilyennel fogsz találkozni a boltokban, mivel a világ másik felén egyre jobban teret hódít.

il_570xn-1026931070_5ykf

One Artsy Mama Shop (etsy.com)

És nem csak felnőttek divatja, én is terveztem már egyedi babybodykat is, bár még ezeknél betűtípust használtam. Nagyon jól állnak a kicsiknek is! Ha bármi hasonló egyedi ruhadarabot, vászontáskát vagy dekorképet szeretnél keress bátran! Igazi egyediségek lehetnek pl. lánybúcsúkon, vagy családi szetteknél, testvérruháknál.

Egyedi body terveim.

Egyedi body terveim.

OTTHON DEKORÁCIÓS TIPP:

Ha már tudsz ilyen feliratokat készíteni ecsetfilccel akkor tervezni is tudsz! Készíts te is hasonló dekorációt otthonodba! Nem kell más hozzá mint egy nagy fekete vagy sötétbarna lap. Melyeket papírírószerekben A1 vagy A2-es méretben megtudsz vásárolni (200-300.- Ft). Ceruzával rajzold fel a designt, majd fehér filccel vagy ezüst filccel rajzold át és hamis-kalligráfiázz vagyis a vonalakat vastagítsd meg a kellő helyeken. Egy ilyen toll (1000-1200 Ft). Felhelyezése történhet sima (1.) Clips képtartókkal, aminek ugye nincs kerete, ezt egész nagy méretekben is lehet venni, bár előbb nézz szét ezekből, ha ilyenbe szeretnéd belerakni, nehogy aztán ne kapj olyan méretet amiben megrajzoltad. Második lehetőség (2.)  fehér fakeretet veszel vagy (3.) lehetőség, amit el tudok gondolni faléc képkeretet házilag készíteni, olyat amire a vászonképeket is kifeszítik és arra felragasztod 🙂 .

Home decor - Otthon dekoráció Képforrás: pinterest.com

Home decor – Otthon dekoráció Képforrás: pinterest.com

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel is!

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Share.

About Author

Leave A Reply